Våra tjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Vi kan erbjuda en komplett palett av elektrisk- och elektronisk service, från att diagnostisera och reparera problem med ditt fordons datoriserade system till att kontrollera och byta batteri.

Batterikontroll

En grundlig batterikontroll hos oss minskar risken för oväntade problem med ett urladdat batteri. Genom att utföra regelbunden service på ditt batteri bidrar vi även till att öka dess livslängd och effektivitet.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

En datordiagnostisk kontroll av din bil från oss kommer att ge dig en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss garanterar säkerheten och säkerställer optimal prestanda.

Professionell fordonskontroll och test av avgasutsläpp

Inför din nästa besiktning och avgaskontroll står vi redo att hantera alla nödvändiga åtgärder. Vi erbjuder även en preliminär granskning av ditt fordon för att identifiera och åtgärda eventuella brister i förväg, om så önskas.

Professionell service för el- och hybridfordon

Bosch har varit involverat från början i utvecklingen av nya komponenter för hybrid- och elbilar. Som en del av Bosch Car Service har de skickliga teknikerna hos Carpros Verkstad full erfarenhet av att reparera och underhålla dessa fordon med originalutrustning från Bosch.

Professionell fordonskontroll

Vi erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att tillverkarens garantier förloras. För alla fordonsmodeller oavsett ålder.

AC-Service

Med kontinuerlig service av din AC garanterar vi att luftkonditioneringen presterar optimalt, vilket ökar komforten under resan och bidrar till en mer angenäm körupplevelse.<br>

Professionell hälsokontroll

För att garantera att din bil alltid är i optimalt och säkert skick erbjuder vi en grundlig hälsokontroll – effektivt, detaljerat och till ett förmånligt pris. Genom en hälsokontroll av din bil kan vi upptäcka eventuella brister, vilket hjälper till att minska framtida kostnader och höja säkerheten. Vi engagerar oss för att hålla ditt fordon i bästa möjliga skick!

Däckservice

Däckmontering

Vi tar hand om din däckmontering, hjulinställning och balansering, allt för en trygg och säker körupplevelse på vägen.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

Bilar blir alltmer tekniskt avancerade och utgör en större utmaning för verkstäder. Moderna motorstyrningssystem kontrollerar nu bränsleinsprutningen elektroniskt för att säkerställa optimal motoreffekt och bränsleeffektivitet. Våra systemspecialister använder den senaste diagnostikutrustningen och sin omfattande expertis för att analysera din bil och säkerställa dess prestanda och effektivitet.

Olje- och filterbyte

Regelbundet underhåll av olje- och filterbyte kan förebygga dyra reparationer och bibehålla bilens kondition. Välkommen till Carpros Verkstad, vi använder oss av högkvalitativ olja och filter!

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Carpros verkstad garanterar att ditt fordon har fullt fungerande belysning, inklusive framlyktor, baklyktor, bromsljus, blinkers och alla andra yttre lampor.

Bilreparation och service

Professionell Glasservice

Bilens fönster är avgörande för säkerheten, och även den minsta repa kan få allvarliga konsekvenser. Därav bör våra experter på Carpros Verkstad omedelbart reparera skador från stenskott. Vid behov installerar vi en helt ny ruta – professionellt och noggrant.

Bilreparation och Bilservice

Låt våra mekaniker ta hand om din bilreparation eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör.

Bilservice

Hos Carpros Verkstad får du professionell service och underhåll för att undvika dyra reparationer och förlänga din bils livstid – komplett med tillverkargaranti!